Menu
 

K130 HPMF

Loma K130 HPMF  er en mobil flismaskine, der er udviklet til neddeling  og knusning af paller. Maskinen producerer brugbar flis af paller, affalds- træ, grene og egner sig i det hele taget til alle former for sønderdeling.

Loma K130 HPMF  har 2 stk. hydrauliske drevne indtræksvalser, hvor  den nederste valse driver et gummiindføringsbånd, som sikrer, at pallerne  let kommer ind i knuseren. Fødebordet på 2,5 m. gør det nemmere at  fylde materialet ind i maskinen, der desuden er forsynet med en stor  overvalse for lettere at trække materialet ind.

Tekniske Data på LOMA K130 HPMF:  
         
Max Diameter:     25 cm
Højde på indføringsåbning:   25 cm
Bredde på indføringsåbning:   130 cm
Motorydelse:     173 hk (127 kW)
Brændstof:     Diesel
Kapacitet m³/time:     30-50 m³
Antal indtræksvalser:   2 hydraulisk drevne
Antal slagler:     58
Betjening:     Via elektrisk panel
         
Mål:        
Længde:       680 cm
Bredde:       220 cm
Højde:       320 cm
Billeder  K130 HPMF

  • ; ?>
  • ; ?>

Vidste du at..

65% af produktionen eksporteres til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Irland, England, Portugal, Frankrig, Nord Amerika, Asien og Australien?

Læs mere her

Vores vision for fremtiden

ParkLand Maskinfabriks visioner for fremtiden er fortsat, at udvikle produkterne, samt at levere produkter der svarer til tidens krav, herunder arbejdsmiljøet hos brugerne af vores redskaber. Også miljøet spiller en væsentlig rolle, både hvad produktionen angår, men også at produkterne kan være med til at skabe et bedre miljø.

- Parkland udvalgte Produkter -

GreenLine Combi-Trailer

Klik for mere information

Ballevogn 5 x Bigballer

Klik for mere information